Glarmester Christian Dalgaard ApS

Om glarmesteren

Mere end 30 års erfaring i glasbranchen

Erfaren glarmester i Esbjerg

Glarmester Christian Dalgaard er et glarmesterfirma i Esbjerg, som består af ejer og glarmester Christian Dalgaard. Med mere end 30 års erfaring inden for glasbranchen ved jeg alt om glas, og jeg er derfor leveringsdygtig i alle glasopgaver, hvad end de er store eller små. 


Høj faglighed, god kvalitet og kunden i fokus. Det er de nøgleord, der altid præger mit arbejde. Gennem årene har jeg fået stor erfaring i at yde den bedste service, og derfor forstår jeg også vigtigheden i at kunden er tilfreds - både før, under og efter endt arbejde. Det vil mine kunder opleve ved, at jeg både sørger for en grundig rådgivning før opgavens start, løbende opdatering under udførelsen af arbejdet og naturligvis oprydning og bortskaffelse af affald efter afsluttet opgave. Jeg er nemlig først glad, når jeg har leveret et stykke arbejde, jeg kan være stolt af, og når kunden er helt tilfreds.


Jeg er gamle i gårde i branchen og har derfor opnået stor erfaring med alle facetter af glarmesterfaget. Det betyder dog ikke, at jeg stopper med at udvikle mig. Jeg holder mig altid opdaterede på nye tendenser og trends inden for faget, og jeg benytter mig kun af de allerbedste metoder, værktøjer og teknikker. 


Jeg ser frem til at høre fra dig, der er på udkig efter en erfaren og professionel glarmester!

Udfyld kontaktformularen

Jeg vender tilbage inden for 24 timer

hCaptcha

Kontaktinformation

Glarmester Christian Dalgaard ApS

 Novembervej 5, 6705 Esbjerg Ø

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 14:00

Lørdag - Søndag Lukket